You are not ugly.


FREDAGSMYS

Äntligen är det helg. Ingen skola, inga läxor.. egenltigen behöver jag inte göra nånting föurtom massa skojiga saker. Med skojiga saker menar jag att ligga i soffan hela dagarna och inte göra någonting, haha.
 
Ska iallafall åka å köpa godis och ligga i soffan och tjocka mig + kolla på film. Twilight såklart!
Ha det gött, xoxo ♥
 
Lite gammal bild men ändå inte.

Dagens

Linne - H&M | Jeans - H&M | Skor - Converse | Mössa (syns inte) - Gina tricot
NU DRAR JAG TILL SKOLAN! Ciao ♥

VÄRLDENS FINASTE HUNDAR

Helt ärligt så har jag nog världens finaste hundar. Lika mysiga båda två! ♥
 

Lildas @ instagram


You are beautiful


Blonda/bruna toppar

Mamma färgade mitt hår förut (så snäll som hon är) och detta blev resultatet. Och nej, det är inte sådär orange i verkligheten det är min kamera som försöker busa lite med mig/er. Det är egentligeen blondt/brunt nertill sen blir det mörkare. Ja, en sorts dipdye. Jag är iallafall RIKTIGT nöjd. ♥
 
Nu ska jag gå&lägga mig, hoppas att febern och förkyldningen går över inatt när jag sover. För jag måste verkligen till skolan, jag kommer ju ligga efter rackarbajsar mycket annars.. Så jag får hålla tummarna och tro på att mirakel kan hända och att jag mår bättre imorgon, haha.

Listen to this,

 

Dipdye hair

 Bilder från we♥it.
 
Åhh jag är så sugen på att göra dipdye! Helst skulle jag vela ha blond dipdye på mitt mörka hår, eller rosa. Men självklart kan jag inte bestämma mig och vet inte om jag vågar. Först och främst måste jag fixa pengar till det på ett eller annat sätt. Jag ska försöka få till det idag! XoXo ♥
 

Can i sing?

Fick en fråga "kan du sjunga" ? Ja, jag kan sjunga, sen om ni tycker jag sjunger bra eller inte är upp till er. Men enligt mig själv är jag faktist duktig/bra. XoXo ♥
 
Här har ni en video när jag sjunger:  

BOOST


Snor-unge

Idag är jag en riktig snorunge, bokstavligen faktist.. Näsan rinner, har ont i halsen osv, men så farligt är det inte. Jag slipper ju faktist den där bedrövliga skolan och istället kan jag sitta hemma, lata mig, lyssna på musik och äta popcorn så att magen nästan börjar poppa. Det är faktist rätt så mysigt ändå♥
 


HERE WE GO

Nu kör vi på normal bloggning. Alltså från och med nu börjar jag blogga om allt som jag skrev här.
 
Har suttit och fixat och donat med bloggen några dagar, och ÄNTLIGEN är den klar. Så nu kör vi igång!
Min design har jag gjort helt själv på egen hand. Headern är dock tillfällig. Det är inte tillåtet att kopiera något från min blogg utan tillåtelse.
 
 
KLICKA PÅ F5 PÅ DITT TANGENTBORD OM DU INTE SER DENNA DESIGN ↓
 

KONTAKTA MIG

Om du har några frågor, eller något du vill säga. Så kan du alltid mejla mig. Jag svarar så snabbt som möjligt.
 
[email protected]                  

Vem är Matilda?

Ni undrar säkert vem jag är. Ja, vem är jag egentligen?
 
Jag är en stentuff tjej som fyller 13 år 2013. Lätt som en plätt att komma ihåg hur gammal jag är alltså.
Jag bor nånstans - rätt så långt ner i Sverige. På dagarna går jag i skolan, gör läxor, pluggar och massa andra eländigheter. Men när jag inte gör dem där "eländigheterna" så har jag kameran i högsta hugg och sjunger hela tiden. Läs mer om min kamera här.
 
Jag kanske ser lång ut, men sanningen är att jag är ganska kort. Endast 162cm sist jag mätte mig&tyvärr lär jag inte växa så mycket mer. Men jag är mycket mer än bara en längd, haha. Som ni redan vet är jag fotointresserad och sjunger 24/7. Jag är också totalt beroende av twilightfilmerna och lakrits. Jag klär mig och ser ut lite hur jag känner för, lite udda men ändå inte. Ni får helt enkelt följa min blogg för att veta mer om mig!
 
Här i bloggen kommer ni få läsa om fotografering, mode, musik, citat, min vardag. Ja, allt som jag känner för att skriva om. Med andra ord kommer ni få läsa om allt mellan himmel och jord.
 
Om du vill veta något mer om mig är det bara att maila [email protected] så svarar jag så snabbt som möjligt.